Behovet att köpa eller sälja maskiner

Kanske ni är i ett skede i ert entreprenadföretag där ni måste avyttra en del maskiner eller transportfordon för att kunna investera i något nytt. Det kan också vara så att ni har för många fordon som bara står och behovet att sälja maskiner som inte används är stort.

Det är ju inte som att sälja något på blocket utan man bör veta var de som har ett intresse av just era maskiner och transportfordon finns. De bör också ha vetskapen om vad som finns till salu. Genom ExpoIndustri så kan ni både sälja och köpa stora maskiner och transportfordon genom deras e-handelsportal. Här finns all information som ni behöver. Så om ni befinner er inom transportsektorn, lantbruk, entreprenad och industri för att nämna några så kan detta vara stället där ni kan sälja era maskiner och transportfordon. Men också om ni ska köpa något så kan ni kolla upp de annonser som ligger ute på denna e-handelsplats.

Annonserna kommer även att hitta till övriga Europa och även Sydamerika. Möjligheterna till försäljning ökar drastiskt i och med detta. ExpoIndustri har också erbjudande om logistik- och distributionstjänst till slutkund vilket innebär att ni som säljare kan sitta lugnt i båten och följa sitt fordon eller maskins leverans till slutkund oavsett om det är inom SVerige, resten av Europa eller till Sydamerika. Om du ska köpa ett fordon eller maskin genom en annons på e-handelsportalen så kan du få objektet inspekterat och ett utlåtande om skicket på fordonet eller maskinen. Man vill ju inte köpa något som man inte har kollat upp innan och om en maskin finns långt från där ni har företaget så kan en inspektion vara på sin plats.